OVER ANNEMARIE

Waarom moet een droom bij een droom blijven als je het ook werkelijkheid kan laten worden? Ik droomde al jaren van een eigen onderneming. Een onderneming waar ik mijn expertise op het gebied van marketing en communicatie kan inzetten en andere ondernemers kan helpen. Begrijp me niet verkeerd, ik heb jarenlang met veel plezier in loondienst gewerkt. Ik heb onder andere bij Joop van den Ende Theaterproducties en Stichting Aan de Slinger gewerkt en voel me thuis in de culturele en creatieve sector. Maar er bleef toch iets kriebelen en ik voelde een sterke drang naar zelfontwikkeling. Hoe fijn de veiligheid van een vaste baan ook is, ik heb toch de stoute schoenen aangetrokken en ben vol voor mijn droom gegaan. Bye bye comfortzone!

 

Waarom Virtueel Assistent?
Ook al heb ik jarenlang in de theaterwereld gewerkt, ik sta liever niet op een podium. Daarentegen help ik wel graag anderen om te shinen. Ik ben erg leergierig en ontzettend nieuwsgierig. Avondje alleen thuis? Heerlijk! Ik struin alle interessante blogs en websites af om up-to-date te blijven over de laatste ontwikkelingen en de handigste tools. Daarnaast vind ik het heerlijk om lekker te buffelen en zie ik het als een sport om opdrachten snel, compleet en foutloos af te leveren. Hier komt stiekem ook een beetje mijn perfectionisme om de hoek kijken. Het werken als freelancer is super afwisselend, qua opdrachten en opdrachtgevers. Het is juist die afwisseling die me zo aanspreekt in het ondernemerschap.

 

Met ViA Annemarie kan ik al mijn kwaliteiten en vaardigheden tot hun recht laten komen. Zowel ik als mijn klanten beleven hier plezier aan. Ik hoop een keer persoonlijk kennis met je te maken, om jou dat zelf te laten ervaren!

IMG_2150

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ANNEMARIE

Dorine Cremers
Zakelijk leider Schippers&VanGucht


Annemarie is heel fijn om mee samen te werken. Ze heeft een
 goede pen, is accuraat, snel en betrouwbaar. Ze voelt het artistieke proces goed aan. PR op afstand betekent in haar geval niet afstandelijk, maar juist betrokken en uitnodigend. Warm aanbevolen!

logo SVG

Dorien van de Laak
Adjunct directeur Theater Junushoff

 

"Een ‘virtueel assistente’, wat een fantastische mogelijkheid leek me dat. En Annemarie maakt het helemaal waar. Ze beheert Facebook van Junushoff met flair waarbij haar ervaring in theaterwereld een groot voordeel is. Dat valt niet alleen mij op, we krijgen veel complimenten én nieuwe likes. Annemarie is prettig om mee samen te werken. Snel, to the point, flexibel inzetbaar en altijd positief. Kortom: aan te bevelen zo’n virtueel assistent!"

JU_logo_groen kopie

Arjen Berendse
Directeur/bestuurder Stichting Aan de Slinger

 

December 2016
"Vanaf 2013 zijn drie culturele organisaties in Houten gefuseerd en onder de naam 'Aan de Slinger' verder gegaan. Aan de Slinger levert een breed cultureel aanbod van theater tot films en van cultuureducatie tot festivals. Een van de interne organisatiewijzigingen betrof het samenvoegen van de afdeling Publiciteit & Marketing. Vanaf deze fusie is Annemarie Hoogeveen de organisatie komen versterken. Samen met hoofd Publiciteit en Marketing is zij aan de slag gegaan met het op de kaart zetten van alle activiteiten. Mede dankzij haar ervaring, vooral op het gebied van digitale communicatie, is de organisatie in een enorme flow terecht gekomen. Nu, drie jaar later, is Aan de Slinger uitgegroeid tot een niet meer weg te denken grootste culturele organisatie in Houten. Annemarie heeft bovendien driekwart jaar de afdeling Publiciteit en Marketing geleid i.v.m. zwangerschapsverlof. Zij heeft dit uitstekend gedaan. Met al deze ervaring in onze organisatie kan ik haar van harte aanbevelen als virtueel assistent."

 

Oktober 2017
Annemarie heeft afgelopen maanden voor Theater Aan de Slinger ons hoofd PR Marketing vervangen. Dit heeft zij uitstekend gedaan. Ze kende onze organisatie maar bracht ook veel nieuwe ervaringen mee die ze heeft opgedaan bij haar vele opdrachtgevers. Zeker op het gebied van social media heeft ze samen met haar collega flinke slagen gemaakt. Mochten we weer iemand nodig hebben voor kortere of langere tijd dan zullen we eerst Via Annemarie bellen!

logo aan de slinger

Nieske van Slooten-Stuut
Tandartspraktijk Blaauwhof, Joure 

 

"Annemarie heeft voor ons een persbericht geschreven over de opening van onze praktijk. Daarnaast heeft ze de teksten (voor de website en een brief) geschreven voor twee nieuwe projecten binnen onze tandartspraktijk. Op basis van deze teksten maakte ze een flyer om het project te promoten. Ze had snel door wat de bedoeling was en binnen een aantal dagen was het klaar. Het werkt bijzonder fijn met Annemarie, omdat zij snel reageert op de mailtjes. De veranderingen die je wilt worden gelijk doorgevoerd. Ook heeft ze goede ideeën over hoe het anders kan. Kortom, een onderneemster die je op een plezierige manier het werk uit handen neemt, met handige ideeën komt en goed werk levert."

logo

Sander Buffing
Eigenaar Buffing Optiek

 

"Annemarie heeft ons bedrijf uit de brand geholpen met haar enthousiaste inbreng. We hebben Annemarie leren kennen als een spontane vrolijke vrouw, die zonder moeite haar werkzaamheden op zeer adequate wijze invulling heeft gegeven. Ze heeft zich binnen ons bedrijf als een kameleon aangepast aan de voor haar op dat moment nieuwe werkzaamheden. Annemarie heeft dankzij haar inbreng rust, orde en regelmaat gebracht tijdens de afwezigheid van twee collega's."

logobuffingoptiek

Arianna Ardia-Wenink
Publisher expatsHaarlem

 

"Ik heb gebruik gemaakt van een online consultancy van Via Annemarie. Ze reageerde binnen 24 uur met concrete aanwijzingen waarmee ik direct aan de slag kon. Daar heb ik wat aan!"

Expats Haarlem