Vraag NU je GRATIS e-book aan!

 

’55 social media content ideeën voor de culturele sector’


Je hebt een to-do lijst waar maar geen einde aan komt. Niet gek, want in de cultuursector wordt hard gewerkt. Ergens onderaan je lijstje staat: ‘Facebook bericht plaatsen’. En moet je niet weer eens een story maken voor Instagram? Het kan soms best een uitdaging zijn om iedere keer weer een nieuw bericht met een originele invalshoek te bedenken.  

Geef je social media kanalen een kickstart!

In dit e-book geef ik je maar liefst 55 content ideeën voor je social media kanalen zodat je nooit meer zonder inspiratie zit. Deze tips zijn toegespitst op de culturele sector, maar zijn te vertalen naar ieder ander soort bedrijf. 

Yes, ik ontvang graag het GRATIS e-book!
Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met de Privacy verklaring en geef je toestemming om andere relevante social media tips en aanbod namens de Social Media Kit te ontvangen.

Dit gratis e-book is een voorproefje van de Social Media Kit, een online social media cursus speciaal gemaakt voor de culturele sector.

De Social Media Kit bevat een schat aan informatie, tips & trics, praktische documenten en templates die jij zelf kunt gaan inzetten. Je hoeft het wiel niet meer zelf uit te vinden, dat heb ik al voor je gedaan! Benieuwd?